Bokomtale: Second Honeymoon

Boken «Second Honeymoon» er skrevet av James Patterson og Howard Roughan og er en spennende krimbok som står alene, og ikke hører til noen av seriene som Patterson skriver. Jeg har lest boken på engelsk, og det var ikke noe problem, siden språket er enkelt å skjønne.

The story is about two parallel plots and two police officers entangled in a deep, worrying situation. On one hand a killer is on the loose who is murdering newly wed couples on their honeymoon. On the other side, there’s a killer who is hell bent on taking revenge from a specific set of people who go by the name John O’Hara.

Det er en spennende bok, men ikke blant de beste. Det er tydelig at co-forfatteren står bak det meste av boka. De bøkene Patterson skriver selv, er mye bedre! En ting skal boka ha, den er full av twists and turns, og det var en del som overraska meg. Du tror historien går en vei, og plutselig tar den en helt annen retning. Men jeg synes historien var litt rotete. Det er to ulike historier med to ulike seriemordere som ikke har noe med hverandre å gjøre; The Honeymoon killer og The John O`Hara killer. Hver seriemorder-sak har sin FBI-etterforsker, og disse møtes etter hvert og varme følelser oppstår. Dette lå i kortene allerede tidlig i boka, og kom ikke som noen overraskelse.

Som alle bøkene til Patterson og hans co-forfattere er det korte kapitler, historien bygger seg opp og det er vanskelig å legge den fra seg. Siden de to ulike historiene var litt rotete og ikke hadde noe med hverandre å gjøre, var det til tider litt vanskelig å ha oversikten, og jeg likte heller ikke slutten. Men alt i alt en helt grei krimbok og greit tidsfordriv.

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s