Bokomtale: Mistress

Boken «Mistress» er skrevet av James Patterson og David Ellis og er en spennende krimbok, eller en slags politisk thriller. Patterson er en av verdens bestselgende forfattere og har co-writers på ganske mange av bøkene sine, blant annet denne.

Ben isn’t like most people. Unable to control his racing thoughts, he’s a man consumed by his obsessions: movies, motorcycles, presidential trivia-and Diana Hotchkiss, a beautiful woman Ben knows he can never have. When Diana is found dead outside her apartment, Ben’s infatuation drives him on a hunt to find out what happened to the love of his life. Ben soon discovers that the woman he pined for was hiding a shocking double life. And now someone is out to stop Ben from uncovering the truth about Diana’s illicit affairs.

Jeg har lest denne boka på engelsk, som jeg gjør med de fleste Patterson bøkene, men det var ikke noe problem. Språket er stort sett enkelt og greit og det er korte kapitler. Denne boka handler om Ben, en litt spesiell fyr, som plutselig havner oppi en stor konspirasjon med både CIA og russere etter seg. Han blir skutt på, flyet han flyr kræsjlander og han må flykte for ikke å bli drept. Det er ikke mange han kan stole på, og han lurer veldig på om han vil overleve lenge nok til å avsløre for Amerika at presidenten blir utpressa av Russland.

Boka er full av action, twists and turns og det var vanskelig å legge den fra seg. Det er litt ulik kvalitet på bøkene til Patterson, særlig dem han skriver med andre forfattere. Men denne likte jeg, den var spennende og ganske morsom med all president og film-trivia som hovedpersonen driver med i sitt eget hode!

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s