Filmomtale: Jack Reacher

Filmen «Jack Reacher» med Tom Cruise i hovedrollen er en actionfilm basert på Lee Childs suksessromanserie.

Når en våpendesperado tar fem liv med seks skudd, peker alle bevis mot en mistenkt som sitter i politiets varetekt. Under avhørene kommer han bare med en eneste kommentar: «Få tak i Jack Reacher!». Dermed begynner en intens jakt på sannheten, som setter Jack Reacher opp mot en uventet fiende – en fiende som ikke skyr noen midler for å beskytte sine hemmeligheter.

Jeg har aldri lest noen av Lee Child sine bøker, så dette var en ny karakter for meg. Hvis man har lest bøkene har man lett for å skape seg et bilde av helten, men siden jeg ikke har hørt om denne karakteren gikk det fint for meg at Tom Cruise spilte han. For meg spilte han godt og troverdig. Jack Reacher er en ensom tøffing med bakgrunn fra militæret. I denne filmen dukker han plutselig opp for å bevise at våpendesperadoen er skyldig. Men etterhvert som han jobber sammen med forsvarsadvokaten, spilt av Rosamund Pike, kommer han over flere bevis som viser at den skyldige kan være utsatt for et komplott, og at han er uskyldig.

Filmen har god fremdrift, gode skuespillere og en historie hvor detaljene avdekkes litt etter litt. Det er mye action, men alt passer inn i filmens historie. Filmen kommer ikke helt opp mot andre denne type filmer som James Bond og Jason Bourne, men absolutt en helt grei actionfilm!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s