Bokomtale: Guilty Wives

Boken «Guilty Wives» er skrevet av James Patterson og David Ellis. James Patterson er en av de mestselgende forfatterne i Usa. Han skriver ulike serier som for eksempel om Alex Cross, og han samarbeider ofte med andre forfattere, som han har gjort i denne boka.

Denne boka tilhører ingen serie og er en spennende krimroman om begjær, sjalusi og mord.

Fire bestevenninner reiser til Cannes en helg for å slappe av, kose seg og komme vekk fra menn, barn og husplikter. De er vakre, rike og denne helgen tar de den helt ut. De møter alle hver sin mann, og ender opp på en yacht hvor festen fortsetter. Dagen etter blir yachten stormet av politiet og de blir ført av gårde for avhør. Ingen av jentene vet hva som har skjedd, men de får etter hvert vite at to av mennene på yachten er blitt drept. Alle spor peker mot de fire venninnene. Avhørene de må gjennom er helt horible, og man skulle ikke tro dette var i Frankrike. Når det kommer fram hvem den ene drepte var, går det opp for jentene hvor ille ting faktisk er. De blir alle til slutt fengslet etter en rettsak hvor ingen ville høre på hva jentene hadde å si. Landet trengte noen å skylde på og her hadde de fått fire vakre damer servert på et fat!

Boka har et godt driv og man følger jentene i fengslet og man føler på kroppen hvor ille de blir behandlet der. Det er snakk om korrupsjon, folk med penger og hvordan det er å bli uskyldig dømt. Man har allerede tidlig i boka en anelse om hvem som kan stå bak drapene, men ingenting blir helt klart før i de siste kapitlene.

Jeg er stor fan av Patterson og hans bøker, ikke alle er like bra, men denne likte jeg godt og det var vanskelig å legge den fra meg. Jeg har lest den på engelsk, men det var ikke noe problem. Språket er stort sett enkelt og lett å komme gjennom.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s