Bokomtale: Borte for alltid

Boka «Borte for alltid» av Harlan Coben er en spennende krimbok på 379 sider. Den var ikke den letteste å lese, for det var mye å holde styr på, men den var en god page-turner!

For elleve år siden mistet Will Klein både kjæresten sin og broren sin. Samme dag som Julie Miller ble funnet brutalt drept, forsvant Wills bror, Ken. Politiet ønsket å forhøre Ken i forbindelse med mordet på Julie, men da de kom for å hente han, var han sporløst forsvunnet. Akkurat når Will begynner å tro at han kan glemme fortida, begynner historia å gjenta seg selv.

Jeg har ikke lest så mange av Coben sine bøker, men han er en god forfatter som er kjent for å være replikkens mester. Denne boka har mange uventede vendinger, det er mange tråder man må holde styr på. Kanskje litt for mange, men sannheten kommer fram på slutten. Og den var litt annerledes enn jeg hadde forventa. Ikke alle i denne boka er det de utgir seg for å være, og Coben er god på å beskrive alle disse personene og holde spenningen oppe. Det er nok av action i boka og litt brutalitet – akkurat nok til å danne et inntrykk av hvor onde the bad guys faktisk er.

Alt i alt en helt grei og spennende krimbok fra denne amerikanske forfatteren!

Reklamer

2 kommentarer på “Bokomtale: Borte for alltid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s