Filmomtale: The Internship

«The Internship» er en komedie med Owen Wilson og Vince Vaughn, og jeg synes filmen var ganske så morsom!

Den handler om to kamerater, Wilson og Vaughn, som får sparken som selgere i et lite firma som må legges ned. I søken på et bedre liv og bedre jobber finner de ut at de skal søke seg til Google som praktikanter en sommer. Den andre dagen må alle praktikantene lage grupper, og selvfølgelig blir Wilson og Vaughn stående uten en gruppe, sammen med noen andre nerder. Disse danner en gruppe som ingen har troa på. Den gruppa som gjør det beste på konkurransene gjennom sommeren, får faste stillinger hos Google.
Så da må gruppene gjennom ulike konkurranser som å lage en app som ikke allerede finnes, skaffe kunder til Google og et slags gressbanespill (som visst er hentet fra Harry Potter!)

Wilson og Vaughn spiller to eldre menn, som må kjempe mot en drøss med intelligente college-studenter. Vi har ofte sett disse to i lignende roller før, så det er ikke noe nytt og spennende med disse karakterene. Men det er morsomme handlinger, blant annet når karakteren til Vaughn prøver å finne opp en ny app. Han har kommet på en ny og fantastisk idè, å ta bilder med mobilen som man kan laste rett opp «on the line» som han sier istedenfor «online». At denne appen allerede eksisterer og heter Instagram bryr han seg fint lite om!

Wilson og Vaughn spiller godt sammen, de har god kjemi og er karakterer man liker! Jeg lo flere ganger i filmen, særlig fordi disse to har null peiling på data, men de er gode med mennesker og det kommer de langt med. Filmen er en stor reklame for Google, men det er ikke så nøye. Den er morsom, uhøytidelig, har sjarm og kjemi! Det er enkel underholdning med trivelige skuespillere og festlige replikker i to timer!

Reklamer

3 kommentarer på “Filmomtale: The Internship

  1. Den filmen har jeg lyst å se på:) Må få kommet meg på kino snart:) takk for omtale!
    SV;Mhm, alltid trist når våre firbeinte må forlate verden. De blir jo som familiemedlemmer og det er som å miste et familiemedlem. Hittil har sommerferien blitt en del jobbing og sånt,men begynner å komme inn i sommerdvale og ting begynner å roe seg ned:)

  2. Hm, lurer på om Apple kommer med en oppfølger..?? hehe

    Mulig jeg kommer til å se filmen, men det blir ikke i første omgang iallfall. Det er et sånt hardkjør på jobben for tiden, at jeg ikke orker så mye utenom, og sovner ofte av om ettermiddagen når jeg har kommet hjem. :-S

  3. Liker disse to, så dette er akkurat min type film, når jeg vil se på en komedie som sikkert ikke er så allverdens. Trenger jo noen sånne innimellom også :p

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s