Bokomtale: The Christmas Wedding

Boka «The Christmas Wedding» er skrevet av James Patterson sammen med Richard DiLallo. Denne boka er en del av Patterson sin Love Stories serie, og var en koselig og romantisk bok.

Boka handler om Gaby og hennes fire voksne barn. Alle barna er gift/samboere og Gaby har også flere barnebarn. Noen uker før jul får alle barna en videohilsen fra sin mor Gaby hvor hun forteller at hun skal gifte seg igjen på julaften, men at ingen vet hvem den kommende mannen er. Det står mellom tre ulike menn, som alle er gode venner av Gaby. Alle har spurt henne om hun vil gifte seg med dem, men ingen av de tre mennene vet hvem Gaby vil velge!

Boka er en kjærlighetshistorie, og ikke full av masse action som de fleste andre bøkene til Patterson. Den handler om en families nære bånd, vennskap og selvfølgelig masse kjærlighet! Historien er søt, og man blir etterhvert kjent med de ulike personene i boka. Absolutt en bok jeg vil anbefale hvis man liker denne type bøker!

Reklamer

7 kommentarer på “Bokomtale: The Christmas Wedding

  1. SV;Kan underskrive at skuespillerne gjør det kjempe bra:) Må nok investere i soundtracket på filmen ettersom det var mange av de sangene som jeg fikk frysninger til og lot meg rive med:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s