Bokomtale: Kill Alex Cross

Boka «Kill Alex Cross» av James Patterson er nok en spennende bok i Alex Cross serien. Dette er den 18. ende boka i serien.

I denne boka havner Cross oppi en av de største sakene han noensinne har hatt. Presidentens to barn er blitt bortført fra den private skolen de går på. Sikkerheten på skolen er høy og barna har egne Secret Service vakter, så denne bortføringen skulle ikke vært mulig, men allikevel har noen klart å kidnappe barna. Samtidig opplever Washington flere angrep på byen, blant annet så blir vannforsyningene forgiftet. Det viser seg at det er en arabisk gruppe som kaller seg The Family som står bak angrepene på byen, er det disse som også står bak kidnappingen av presidentens barn?

Dette er en spennende bok, full av action. Ikke den beste i serien. Jeg savner mer om hva som skjer på hjemmebane hos Cross familien. De har blant annet tatt til seg ei jente som ikke har noe sted å bo, og søkt om å bli hennes fosterfamilie. Jeg savner også mer om Alex og hans kone Bree, siden de akkurat har giftet seg. Men alt i alt, en spennende bok i denne serien!

Reklamer

3 kommentarer på “Bokomtale: Kill Alex Cross

  1. Bra omtale:) Må se å få lest noe av den serien:) Hvor mange bøker er det i den?
    SV;Helt enig:) Er somsagt mange fler fine bilder på Flickr:) Du får ha god helg også:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s