Bokomtale: 11th hour

Boka «11th hour» av James Patterson og Maxine Paetro er den ellevte boka i Women’s Murder Club serien.

Etterforsker Lindsay Boxer er gravid, men holder allikevel et høyt tempo på jobben. Hun får to saker som begge krever mye og vil ikke gi seg før hun har løst begge sakene. Den ene saken er merkelig. Det blir funnet to hodeskaller i hagen til et herskapshus som en stor kjendis eier. Etter at hagen har blitt gravd opp finner man ytterligere fem hodeskaller, men ingen lik. Hvem er disse personene som er drept og hvem har gjort det? Har kjendisen noe med drapene å gjøre?

Den andre saken hun får ansvaret for handler om narkotika-dealere som blir drept. Det viser seg at det kan være en politimann som dreper disse dealerne, og en av Lindsays nære venner i politiet blir mistenkt. I tillegg skjer det ting i hennes private liv som gjør at Lindsays hverdag ikke akkurat er enkel.

Boka er spennende, med korte kapitler med godt driv. Boka kan leses uten å ha lest de andre bøkene i serien, men jeg ville nok anbefalt å lese de i rekkefølge og starte med bok en. Bøkene er lettleste og jeg leser disse bøkene fort ut. Jeg kan lese en bok ut på en/to dager.

Reklamer

6 kommentarer på “Bokomtale: 11th hour

  1. SV;Har faktisk meldt meg på som statist for et par år siden,men har ikke fått noe svar:) Er ikke noe særlig hotel cæsar fan lenger,men det hadde jo vært kult:)

  2. Om du vil prøve ei fantasy-bok, så aaaanbefaler jeg Eragon, wiiiii! Litt annerledes enn denne, ja… hehheeh!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s