Filmomtale: Trust

Nå har jeg akkurat sett en film som heter «Trust» med en av mine yndlinger Clive Owen. Filmen er sterk og trist, men jeg likte ikke slutten….skal ikke si så mye, men jeg foretrekker mer endelige slutter enn denne. Filmen er regissert av David Schwimmer fra Friends, men det er ikke mye Ross-aktig over den! Den handler om et foreldrepar som opplever at deres 14 år gamle datter blir seksuelt misbrukt av en fyr hun har møtt på  nettet, og hvordan de takler denne krisen i familien.
14 år gamle Annie har møtt Charlie på nettet, de både chatter og prater i telefonen over flere måneder, nok til at Annie er forelska nok til å gå med på å møte han. Charlie har løyet flere ganger om alderen sin, men allikevel går Annie med på å møte han. Da viser det seg at han er en voksen mann på over 35, men han klarer å overtale henne til å bli med på et motel hvor overgrepet skjer.

Clive Owen er som alltid bra og spiller rollen som knust og forbanna far. Han har to dødre selv i virkeligheten, så det var vel lett for å han å sette seg inn i rollen og tenke seg hvordan han selv ville reagert. Hun som spiller Annie (Liana Liberato) er også veldig troverdig og gir en sterk presentasjon av rollen. Filmen er på en måte ubehagelig, for man vet at dette skjer det mye av i Usa. Overgripere som henger på nettet for å finne unge, uskyldige jenter, og som skjuler spora sine godt. Men filmen er verdt å se.

Reklamer

Én kommentar på “Filmomtale: Trust

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s