Filmomtale: Eat pray love

Nå har jeg akkurat sett filmen «Eat, pray, love» med Julia Roberts, og jeg synes det var en nydelig film. En av de bedre jeg har sett på lenge.
Filmen handler om Liz Gilberts som er livstrett og ikke vet hva hun vil lenger. Hun lever et ganske vellykket liv i New York med mann og hus. Hun trenger ny inspirasjon til å finne seg selv. Hun bestemmer seg for å skille seg fra sin mann, og reise et år til Italia, India og Bali. På sin vei møter hun mennesker som hjelper henne i hennes søken etter lykke og harmoni!

Jeg synes Julia Roberts er en fantastisk skuespillerinne, og det beviser hun i denne filmen. Hun er helt fantastisk og veldig troverdig. Hun spiller like godt når hun er ulykkelig, som når hun ler seg ihjel med latterkrampe. Hun bærer hele filmen, og den ville nok ikke vært den samme uten henne. De andre skuespillerne er også veldig gode, både de hun møter i Roma, India og Bali. I Roma møter hun skjønne Sofi, som spilles av svenske Tuva Novotny. Og medisinmannen på Bali er utrolig søt og god.
Noe annet jeg likte godt med filmen var stedene de har filmet. Man får veldig lyst til å reise etter å ha sett denne filmen!Italia er vakkert, her er det filmet både fra Roma og fra landsbygda. Veldig idyllisk. Filmingen var Bali var også eksotisk, man fikk se litt annet enn strender og turiststeder.

Jeg har ikke lest boka, og det var kanskje like greit. For jeg har skjønt at det er visse ting som er utelatt, og har man lest boka først, så pleier man ofte å synes at filmen ikke er så bra som boka. Mange vil nok si at boka/filmen er klisjefyllt. Den er egenopplevd av Liz Gilberts. Hun drar til Italia og får tilbake sin matlyst, hun finner sin indre gud i India og den store kjærligheten på Bali. Men jeg likte filmen, den får en til å tenke litt og drømme seg bort litt!

Reklamer

7 kommentarer på “Filmomtale: Eat pray love

  1. Sv: Jo, det er akkurat det det gjør vettu, det er derfor jeg føler så sterkt akkurat nå. Brodern har det veldig vondt og det får alt i meg til å reagere. Spesielt når forholdet mellom han og sønnen hans er så fantastisk, og vi alle vet hvordan gutten vil reagere på å flytte så langt unna.

    • Uff det skjønner jeg er kjempe sårt. Og så utrolig trist. Det er dessverre få lover som støtter faren i sånne saker, vært borti sånn før, ikke med flytting, men andre ting. Det må være tøft for broren din, og hele familien egentlig. Vet dere er glade i den gutten! Håper ting ordner seg til det beste for alle.

  2. Den filmen har jeg sett også, bortsett fra at jeg synes den var kjedelig. Ufattelig kjedelig! Klarte ikke å se den ferdig en gang jeg 😛 Hehehe.

    SV: Armani er jeg også veldig glad i 🙂 Amour Amour er virkelig å anbefale. Den lukter helt himmelsk 😀

  3. Etter å ha lest denne omtalen fikk jeg velig lyst til å se filmen! 🙂 Høres ut som det er litt i samme kategori som «Ps. I love you», bare uten døden 🙂

    • Litt lenge siden jeg har sett den PS filmen, men det er kanskje litt i samme sjanger..men denne er ikke trist og ikke noe død der! Jeg likte filmen godt 🙂 og synes ikke den var kjedelig!

  4. Tilbaketråkk: niksoma hotel Bali

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s