Flukt

Da er jeg ferdig med en bok som heter «Flukt» av Lisa Gardner. Har aldri lest noe av henne før, men nabon min kom med denne boka og sa jeg burde lese den. Og den var ganske så spennende, med et skikkelig godt driv! Den handler om ei ung dame Annabelle, som har vært på flukt nesten hele livet. Faren har dratt med sin lille familie fra by til by rundt i Usa. Og hun har aldri visst hvorfor de flytter og flykter. I hver by får de ny identitet. Foreldrene dør av ulike grunner og til slutt flytter hun tilbake til Boston, som hun ser på som sin hjemby.
Politiet oppdager en grusom grav der seks små piker har ligget skjult. Ingen vet hvem de er eller hvor lenge de har ligget der, men en av dem har en medaljong med Annabelle sitt navn, så det blir slått stort opp i avisen at hun er funnet død i en grav. Hun tar kontakt med politiet og de må nøste opp i dette mysteriet og finne ut hvem hun egentlig er.
Boka er spennende, man må lese videre for å finne ut hva som har skjedd med denne lille familien, og hvem har drept alle de små jentene i graven. Hvordan henger alt sammen? Den er til tider litt makaber, men jeg vil anbefale den, for det er en god krimbok!

Reklamer

2 kommentarer på “Flukt

  1. Jeg har hørt om denne før… Jeg tror det var noen i familien som snakka om den, kanskje. Men jeg vet ikke helt om det er min type lesestoff :’)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s