Filmanbefalinger!

Har fått sett to ganske fine filmer i det siste, og tenkte jeg kunne si litt om de!

Letters to Juliet:
Dette er en romantisk komedie med Amanda Seyfried og Vanessa Redgrave. Amanda spiller Sophie, en faktasjekker i en avis som har lyst til å bli journalist. Hennes kjæreste skal åpne restaurant, derfor tar de bryllupsreisen på forhånd, til Verona i Italia. Sophie håper de skal få en romantisk ferie, men alt kjæresten bryr seg om er å møte leverandører og teste mat og drikke. Sophie går til Juliets hus (dvs Julie fra Romeo og Julie), hvor kvinner fra hele verden legger igjen brev. Hun møter en gruppe med kvinner som tar vare på disse brevene og svarer hvert enkelt. Sophie finner et brev som har vært gjemt i muren i 50 år og svarer dette. Noen dager senere møter den kvinnen og hennes barnebarn opp til Sophies overraskelse! Den gamle damen som spilles av Vanessa Redgrave vil lete etter hennes store kjærlighet, som hun reiste fra 50 år tidligere. Sophie blir med på reisen, og får oppleve et vakkert landskap og kvaler når hun plutselig faller for barnebarnet! Hva som skjer videre skal jeg ikke si noe om. Men jeg synes filmen var ganske nydelig! Gode skuespillere, og utrolig vakkert italiensk landskap! Og man sitter igjen med en veldig god følelse etter å ha sett filmen!

The Greatest:
Dette er en dramafilm med Pierce Brosnan, Susan Sarandon og Carey Mulligan. Den handler om en familie som mister sin sønn i en trafikkulykke, og hvordan de takler sorgen. Så dukker sønnens kjæreste opp og sier hun er gravid, og flytter inn i huset. Moren takler ikke annet enn sin egen sorg og mener jenta er skyld i at sønnen er død. Vi følger familien i månedene fram til barnet blir født. Det er konflikter, skyld, ulykke…men kan fødselen ende med noe godt?
Filmen er ganske fin, og det er en trist og tragisk historie, men man kan lett kjenne seg igjen i karakterene. Carey Mulligan spiller godt jenta som er gravid, og som var forelska i sønnen deres i fire år!

Reklamer

3 kommentarer på “Filmanbefalinger!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s