Hypnotisøren

Nå er jeg akkurat ferdig med boka «Hypnotisøren» av Lars Kepler. Kepler er et pseudonym og boka er skrevet av et ektepar som er forfattere, men som ikke har skrevet krimbøker tidligere. Boka er ganske spennende, og den har blitt litt hypet opp. Det skal være første bok i en serie, men dette er ingen ny Stieg Larsson, så god er den ikke….men jeg likte boka godt allikevel. Dette er en fullblods krimroman, det er gode karakterportretter, og politimannen Jonna er ingen sliten alkoholiker – sånn som vi kjenner f.eks Harry Hole, men en oppegående og hyggelig mann.
Boka handler om et ektepar som blir funnet myrdet, sammen med sine barn. Men så viser det seg at sønnen så vidt lever. Politimannen Jonna tar kontakt med en hypnotisør som skal prøve å snakke med gutten for å få et signalement av gjerningsmannen. Opplysningene som da kommer fram er ikke det de har venta seg. Så fortsetter boka med jakten på drapsmannen, kidnapping og en historie som går 10 år tilbake i tid om hypnotisøren.
Boka er spennende og lettlest og ganske tykk….men det var vanskelig å legge den fra seg. Den er brutal, overraskende og veldig god underholdning – så ta den med på stranda i sommer!

Reklamer

Én kommentar på “Hypnotisøren

  1. Ooo, den fikk jeg lyst til å lese! Det skal jo litt til for å nå opp til Stieg Larsson, så det kan absolutt være bra krim selv om det ikke er helt på hans nivå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s