Vidar Sundstøl – Drømmenes land

Nå er jeg akkurat ferdig med boken «Drømmenes land» av Vidar Sundstøl, og på en måte var boka ganske bra, på en annen måte hadde den en litt irriterende slutt. Men dette er visst første bok i en trilogi som heter Minnesota-trilogien, så det er mulig at den fortsetter i bok to når den kommer.
Det er gode personkarakteristikker og beskrivelsen av naturen er veldig levende. Boken handler om to nordmenn som er på tur i det norske Amerika, og så blir han ene drept. En lokal politimann finner liket, og så viser det seg at hans egen familie er innblandet. Det er veldig interessant å lese hvordan nordmenn har bosatt seg i Amerika, det virker veldig troverdig og at forfatteren har bodd i området kommer også veldig godt fram på beskrivelsene. Handlingen foregår i nåtid, men det er også en historie som blir dratt inn fra 1800 tallet når nordmennene først kom til området, som da var eid av indianerne.
Dette er vel for så vidt en krim bok, men kan godt leses selv om man ikke liker krim. Det er gode skildringer, den er til tider spennende og beskrivelsene av området er veldig tydelige!

Reklamer

Én kommentar på “Vidar Sundstøl – Drømmenes land

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s